alkuun

RATA-YHTYMÄ OY                                           
Decomat-tuotteet

Piristävä ja muodikas, monia uusia mahdollisuuksia antava uutuus, jolla voit vaikka yllättää ällikällä läheisesi, naapurisi ja ystäväsi. Ylivoimainen muunneltavuusmahdollisuus vastaisen varalle. Paitsi keittiöön, sopii tosi hyvin myös makuuhuoneiden komeronoviin, eteiskaapin oviin jne.
 

                          IRINA PEILIOVI
Peili voidaan toimittaa toiselta puolelta eri värisenä. Esim. kääntämällä peiliä ilme vaihtuu. Saat kesäksi ja talveksi eri-ilmeiset ovet. Myös kokonaan uusi peiliosa voidaan helposti vaihtaa kehykseen silloin kun haluat aivan uudenlaisen "lookin", vaikka vain väliaikaisestikin!

Peilioven kehyksen ja peilin värit, sekä vetimet voit valita laajasta valikoimasta.  Kehyksen muodoksi voit valita esim. Airan (kuvassa), Anitan, Seijan, Unelman, Tarun, Karitan jne. Makusi ja mieltymystesi mukaan.(osa esitelty edellisillä sivuilla).

Ennen kaikkea nyt kannattaa pyytää ilmainen esittely kotiisi, sillä se ei velvoita sinua mihinkään, mutta näet aidot vaihtoehdot oikeassa ympäristössä ja saat samalla suunnitelman keittiösi uudistamisesta ja kilpailukykyisen tarjouksen.